Reanimatie Redt Levens

Meld u aan voor een reanimatie cursus

Over Hartslag WoerdenWaar vind je een AED

Over Hartslag Woerden

Stichting Hartslag Woerden heeft als doel de gevolgen van een hartstilstand tot een minimum te beperken door middel van een snelle inzet van burgers die kunnen reanimeren. Eventueel met inzet van een door bedrijven beschikbaar gestelde AED.

Stichting Hartslag Woerden is opgericht in 2015.

Wat kunt u doen!

  • Volg een cursus reanimeren
    Indien u nog geen reanimatiediploma heeft, geef u dan op voor een cursus bij u in de buurt. Op deze website staat waar deze cursussen worden gehouden.
  • Meld u aan als burgerhulpverlener
    Iedereen in de gemeente Woerden van 18 jaar en ouder met een reanimatiediploma kan zich aanmelden als burgerhulpverlener. Dit kan via de HartslagNu app of door aan te melden via de link verder deze pagina.
  • Stel een AED beschikbaar
    Mocht u in het bezit zijn van een AED, meld deze dan aan in het systeem van HartslagNu via deze link. Deze flyer kan u daarbij helpen. Het zou enorm helpen als er meer AED’s 24/7 beschikbaar komen in de gemeente Woerden. Op dit moment hangen er nog te veel AED’s achter een  vaak gesloten deur.

Volg een cursus reanimeren

Denkt u er over om burgerhulpverlener te worden en zo ook hulp te kunnen verlenen? Kijkt u dan bij cursussen wanneer bij u in de buurt een cursus wordt gegeven. Om Woerden hartveilig te maken is het belangrijk dat er voldoende burgerhulpverleners zijn aangemeld bij HartslagNu. Twijfelt u en wilt u eerst overleggen voordat u aan de cursus begint, stuur ons dan een bericht. We kunnen u in contact brengen met een ervaren burgerhulpverlener.

Heeft u een reanimatiediploma en bent u ouder dan 18 jaar?

Meld u aan als burgerhulpverlener!

Registreer u als burgerhulpverlener of registreer één of meerdere AED’s.

Deelname is geheel kostenloos.

Kunt u reanimeren en bent u inzetbaar bij een noodoproep of bent u eigenaar van één of meerdere AED’s en wil je AED(s) beschikbaar stellen voor noodsituaties? Klik dan op registreer om u te registreren als burgerhulpverlener en/of als AED beheerder.

Waar vindt u een AED?

Locaties waar een AED beschikbaar is.

Hartslag Woerden wordt ondersteund door de volgende bedrijven, instellingen en organisaties: